Ezen az oldalon letölthető Baranyai Csaba Vissza a jelenbe című könyve.

Az alábbi linkre kattintva letöltheted a könyvet A4-es méretben, doc formátumban:

Az alábbi linkre kattintva letöltheted a könyvet A4-es méretben, pdf formátumban:

Az alábbi linkre kattintva olvashatod online: Sribd

(C) Baranyai Csaba, 2014, Minden jog fenntartva.

A könyv terjesztése: A könyv és a benne szereplő szövegek, kifejezések nem kereskedelmi célra, változatlan formában és a forrás megjelölésével minden egyéb korlátozás nélkül bárhol, bármilyen célra, bármilyen formában felhasználhatóak: bemutathatóak, előadhatóak, másolhatók, kinyomtathatóak, sokszorosíthatóak stb.
A könyv teljes terjedelmében szabadon terjeszthető bárki által, ha a felhasználásáért semmilyen plusz költséget nem számítanak fel a felhasználónak, megjelölik a forrást, jelen nyilatkozatot és nem változtatnak a szövegen.
Könyv alakban, kötésben történő megjelenéséhez írásbeli engedélyem megszerzéséig nem járulok hozzá.

A forrás megjelölése: Interaktív helyeken (pl. internetes honlapon) a "Forrás: Baranyai Csaba: Vissza a jelenbe" szöveget és a "www.vijelenbe.hu" kattintható hivatkozást kell megjelölni. Nem interaktív (pl.: nyomtatott) formák esetén a "Forrás: Baranyai Csaba: Vissza a jelenbe - www. vijelenbe.hu" szöveget kell közölni a szöveg elején vagy végén.

A formátum megváltoztatása: A könyv formátuma megváltoztatható, de újbóli tördelése nem valósulhat olyan módon, amely módosít tartalmán. Tilos bárminemű kiemelés, beszúrás, átalakítás, amely az eredeti jelentést szándékosan megváltoztatja.
A könyv szabadon átalakítható bármilyen e-könyv formátumra, de ezen végtermékek egyike sem tartalmazhat másolásvédelmet. A formátum váltásról tájékoztatást kérek a vijelenbe@gmail.com email címre, a file lehetőség szerinti megküldésével. A konvertálást végző megjelölheti saját nevét a dokumentumon.